x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Bestellen en verzending van onze producten.

Het is mogelijk om uw bestelling gekoeld te laten bezorgen op een door u opgegeven adres. Uw bestelling om te verzenden kunt u telefonisch of per e-mail uw  aan ons doorgeven. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Omdat wij voor het verzenden en bezorging van onze pakketten uitsluitend gebruik maken van de diensten van PostNL is het mogelijk om in heel Nederland onze producten bij u te laten bezorgen.   Zodra uw pakket is ontvangen in een distributiecentrum van PostNL ontvangt u automatisch per mail een track&trace code. Met deze track&trace code kunt u heel eenvoudig uw pakket volgen en krijgt u direct te zien binnen welk tijdskader uw pakket op het door u opgegeven adres wordt bezorgd.

Onze pakketten worden de dag na verzending bij u bezorgd. In een (heel) uitzonderlijk geval wordt door PostNL pas na 2 dagen bezorgd. Hierdoor kan de koelcapaciteit afnemen. Dit is voor de gerookte producten geen enkel probleem! De verse/ongerookte producten moeten dan zo snel mogelijk na ontvangst worden bereid of ingevroren.

Om er van verzekerd te zijn dat u de inhoud van het pakket in goede staat zult ontvangen, verzenden en verpakken wij al onze producten apart in vacuümzakken. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de inhoud langer houdbaar blijft en niet in contact komt met het eventuele vocht wat uit de koelelementen kan vrijkomen. De kwaliteit blijft daardoor gewaarborgd. Om het pakket goed gekoeld te houden bij verzenden gebruiken wij in een isolerende eps-(piep)schuim box. Zowel de box als koelelementen zijn later door u te hergebruiken, u treft daarvoor een beschrijving aan in de box.

Boven een aankoopbedrag van € 65,- verzenden wij gratis, onder dat bedrag zijn wij helaas genoodzaakt € 7,50 in rekening te brengen o.a. voor de verzendkosten en schuimbox met koelelementen.

Omdat verse producten bij Rokerij Van Lieshout ook echt vers zijn kunnen deze na ontvangst gewoon worden ingevroren.

U kunt uw bestelling uiteraard ook gewoon afhalen.

 

TIP:

Geef uw bestelling tijdig aan ons door!

 

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.