x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Forel kopen in Beatrixhaven-Maastricht

Rokerij Van Lieshout is de enige ambachtelijke rokerij van Zuid-Limburg. Wij roken op authentieke wijze diverse vissoorten maar onze gerookte forel is een specialiteit. U kunt in Beatrixhaven-Maastricht bij ons terecht een divers assortiment aan gerookte forel. Zowel heel gerookte forel als forel filet of gefileerde forel. Onze Beatrixhaven-Maastrichtforel is in lokaal in Limburg opgekweekt.

De gerookte forel wordt bij Rokerij Van Lieshout nog op traditionele wijze in beukenhout gestookte rookovens voor u in bereid. Dit doen we met veel aandacht en passie en dat proeft u terug in de unieke smaak van onze producten.

Bestel forel in Beatrixhaven-Maastricht Meer informatie

In onze winkel aan het Sint Agnesplein te Bunde wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte forel , paling, makreel, meerval en zalm.

Maar het is ook zeer eenvoudig om via onze webwinkel uw forel of andere gerookte vis te bestellen en in Beatrixhaven-Maastricht te laten bezorgen.

Bij ons kunt u ook genieten van diverse heerlijke broodjes forel of vers belegd met een van onze huisgemaakte specialiteiten met een intense smaakbeleving. Wanneer u wenst kunt u ook ter plaatse een vers belegd broodje forel met een kopje koffie nuttigen, of bij mooi weer op ons terras, dat op het zuiden gelegen is. Maar u kunt uw vers belegde broodje met bijvoorbeeld forel, ook laten inpakken om vervolgens bij u thuis in Beatrixhaven-Maastricht op te eten.

Afhaal broodjes o.a. met forel

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout