x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Forel kopen in Berg en Terblijt

Rokerij Van Lieshout is de enige ambachtelijke rokerij van Zuid-Limburg. Wij roken op authentieke wijze diverse vissoorten maar onze gerookte forel is een specialiteit. U kunt in Berg en Terblijt bij ons terecht een divers assortiment aan gerookte forel. Zowel heel gerookte forel als forel filet of gefileerde forel. Onze Beekforel is in lokaal in Limburg opgekweekt.

De gerookte forel wordt bij Rokerij Van Lieshout nog op traditionele wijze in beukenhout gestookte rookovens voor u in bereid. Dit doen we met veel aandacht en passie en dat proeft u terug in de unieke smaak van onze producten.

Bestel forel in Berg en Terblijt Meer informatie

In onze winkel aan het Sint Agnesplein te Bunde wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte forel, paling, makreel, meerval en zalm.

Maar het is ook zeer eenvoudig om via onze webwinkel uw forel of andere gerookte vis te bestellen en in Berg en Terblijt te laten bezorgen.

Bij ons kunt u ook genieten van diverse heerlijke broodjes forel of vers belegd met een van onze huisgemaakte specialiteiten met een intense smaakbeleving. Wanneer u wenst kunt u ook ter plaatse een vers belegd broodje forel met een kopje koffie nuttigen, of bij mooi weer op ons terras, dat op het zuiden gelegen is. Maar u kunt uw vers belegde broodje met bijvoorbeeld forel, ook laten inpakken om vervolgens bij u thuis in Berg en Terblijt op te eten.

Afhaal broodjes o.a. met forel

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout