x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Makreel kopen in Kerkrade

Rokerij Van Lieshout is de enige ambachtelijke rokerij van Zuid-Limburg. Wij roken op authentieke wijze diverse vissoorten maar onze gerookte makreel is een specialiteit. U kunt in Kerkrade bij ons terecht voor een divers assortiment gerookte makreel. Zowel heel gerookte makreel, gerookte makreelfilet, gerookte pepermakreel filet, gerookte uienmakreel filet als een (nagenoeg) graatloos gefileerde makreel.

De gerookte makreel wordt bij Rokerij Van Lieshout nog op traditionele wijze in beukenhout gestookte rookovens voor u in bereid. Dit doen we met veel aandacht en passie en dat proeft u terug in de unieke smaak van onze producten.

Bestel makreel in Kerkrade Meer informatie

In onze winkel aan het Sint Agnesplein te Bunde wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte makreel, paling, zalm, meerval en forel.

Maar het is ook zeer eenvoudig om via onze webwinkel uw makreel of andere gerookte vis te bestellen en in Kerkrade te laten bezorgen.

Bij ons kunt u ook genieten van diverse heerlijke broodjes makreel of vers belegd met een van onze huisgemaakte specialiteiten met een intense smaakbeleving. Wanneer u wenst kunt u ook ter plaatse een vers belegd broodje makreel met een kopje koffie nuttigen, en bij mooi weer op ons terras, dat op het zuiden gelegen is. Maar u kunt uw vers belegde broodje met bijvoorbeeld makreel, ook laten inpakken om vervolgens bij u thuis in Kerkrade op te eten.

Afhaal broodjes o.a. met makreel

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout