x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Meerval kopen in Urmond

Rokerij Van Lieshout is de enige ambachtelijke rokerij van Zuid-Limburg. Wij roken op authentieke wijze diverse vissoorten maar ook gerookte meerval is een specialiteit. U kunt in Urmond bij ons terecht voor gerookte meerval en een divers assortiment aan verse meerval. Zowel meerval naturel, meerval tuinkruiden als een heerlijk licht scherpe Afrikaans gekruide meerval of gewoon een tongstrelende meerval salade.

De gerookte meerval wordt bij Rokerij Van Lieshout nog op traditionele wijze in beukenhout gestookte rookovens voor u in bereid. Dit doen we met veel aandacht en passie en dat proeft u terug in de unieke smaak van onze producten.

Bestel meerval in Urmond Meer informatie

In onze winkel aan het Sint Agnesplein te Bunde wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte meerval, paling, makreel, meerval en forel.

Maar het is ook zeer eenvoudig om via onze webwinkel uw meerval of andere gerookte vis te bestellen en in Urmond te laten bezorgen.

Bij ons kunt u ook genieten van diverse heerlijke broodjes meerval of vers belegd met een van onze huisgemaakte specialiteiten met een intense smaakbeleving. Wanneer u wenst kunt u ook ter plaatse een vers belegd broodje meerval met een kopje koffie nuttigen, of bij mooi weer op ons terras, dat op het zuiden gelegen is. Maar u kunt uw vers belegde broodje met bijvoorbeeld meerval, ook laten inpakken om vervolgens bij u thuis in Urmond op te eten.

Afhaal broodjes o.a. met meerval

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout