x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Geschiedenis

Bij de van oorsprong uit Boekel (Nrd. Br.) afkomstige Raymon is al vanaf jonge leeftijd duidelijk dat hij ondernemer wilde worden. Ieder vrij uurtje werd doorgebracht bij een meervalkwekerij in het dorpje Venhorst, of bij een champignonkwekerij in Boekel. Later werd er nog enkele jaren kennis en ervaring opgedaan bij een toonaangevende paling kwekerij en rokerij in Helmond.

De liefde voor aquacultuur is bij Raymon ondertussen altijd aanwezig gebleven. Hierdoor waren ze op dat moment in 2017 al een tijdje hobbymatig paling aan het roken voor familie en vrienden.

De kennis en ervaring die daar voor nodig is, werd opgedaan tijdens zijn werkzame jaren bij de toonaangevende palingkwekerij en rokerij. 

In het begin werd de gerookte vis vooral gedeeld met familie en vrienden maar. De heerlijke authentieke smaak is daarbij bij anderen niet onopgemerkt gebleven. Daarom werd door Sonja gestart met de verkoop vanuit het “winkeltje” aan huis in Boekel. Door de enorme belangstelling en de goede beoordelingen voor het product dat ze maakten werd duidelijk dat ze wel iets goed deden. 

Na enkele jaren een winkel in Bunde (Zuid-Limburg) te hebben gehad bleek toch dat voor Raymon het brabantse meer trok. Besloten om weer terug te gaan naar Boekel.

Daar wordt naast de overige werkzaamheden vanaf eind 2019 op gezette tijden op traditionele wijze vis gerookt.

Dit met de kwaliteit die u van Rokerij Van Lieshout gewend bent.

Sonja heeft daar haar beroep als gastouder weer opgepakt. ( kijk eens op www.3biggetjes.nl )

Hopelijk mogen wij u daar snel een keer als klant begroeten.