x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 33 11 49 37

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Wij zijn Rokerij Van Lieshout.

onze winkel aan het St. Agnesplein 4 in Bunde is GESLOTEN.

 

Bij Rokerij Van Lieshout roken wij al enkele jaren met veel passie op ambachtelijke wijze diverse vissoorten maar paling in het bijzonder. Sinds 2017 doen we in onze eigen rokerij gelegen aan het Sint Agnesplein 4 te Bunde. U vind bij ons uitsluitend dagverse producten van een hoge kwaliteit en intense smaakbeleving. 

In onze winkel wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte paling, zalm en meerval. Maar het is ook zeer eenvoudig mogelijk om via  onze webwinkel uw bestelling aan huis te laten bezorgen. Verder kunt u wanneer u dat wenst ook ter plaatse genieten van een vers belegd broodje met een kopje koffie. 

Om u als klant te verzekeren van de hoge kwaliteit van onze producten wordt achter de schermen door Raymon alle producten volgens een strenge hygiënecode verwerkt en bereid. 

Bij Rokerij Van Lieshout zijn we constant in beweging en op zoek naar verbetering van onze dienstverlening en producten. Heeft u tips of opmerkingen, laat het ons weten wij vernemen ze graag van u. 

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout. 

Raymon en Sonja van Lieshout