x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Wij zijn Rokerij Van Lieshout.

Bij Rokerij Van Lieshout roken wij al enkele jaren met veel passie op ambachtelijke wijze diverse vissoorten maar paling in het bijzonder. Sinds 2019 doen we dat op gezette tijden vanuit in onze eigen verkoopwagen met vaste standplaats ter hoogte van de Gemertse weg 10 te Boekel. U vind bij ons uitsluitend dagverse producten van een hoge kwaliteit en intense smaakbeleving. 

In onze verkoopwagen wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte paling, zalm, makreel en meerval. Maar het is ook  mogelijk om na overleg op andere tijden uw bestelling op te halen aan de Gemertseweg 10 te Boekel.

Voor onze klanten uit Zuid-Limburg bieden we de mogelijkheid om bij een tijdige bestelling uw vers gerookt visje aan huis te laten bezorgen. Wij zullen geregeld een bezorgronde maken in Zuid-Limburg neem vrijblijvend contact op met info@rokerijvanlieshout.nl voor meer informatie.

Bij Rokerij Van Lieshout zijn we constant in beweging en op zoek naar verbetering van onze dienstverlening en producten. Heeft u tips of opmerkingen, laat het ons weten wij vernemen ze graag van u. 

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout. 

Raymon en Sonja van Lieshout