x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 33 11 49 37

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Paling kopen in Stein

Rokerij Van Lieshout is de enige ambachtelijke rokerij van Zuid-Limburg. Wij roken op authentieke wijze diverse vissoorten maar paling in het bijzonder. U kunt in Stein bij ons terecht voor al uw paling. Zowel verse, gerookte paling als gefileerde paling.

De gerookte paling wordt bij Rokerij Van Lieshout nog op traditionele wijze in beukenhout gestookte rookovens dagvers voor u in bereid. Dit doen we met veel aandacht en passie en dat proeft u terug in de unieke smaak van onze producten.

Bestel paling in Stein Meer informatie

In onze winkel aan het Sint Agnesplein te Bunde wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte paling, makreel, zalm, meerval en forel.

Maar het is ook zeer eenvoudig mogelijk om via onze webwinkel uw paling of andere gerookte vis te bestellen en in Stein te laten bezorgen.

Bij ons kunt u ook genieten van diverse heerlijke broodjes paling en andere vis, vers belegd met een van onze huisgemaakte specialiteiten met een intense smaakbeleving. Wanneer u dat wenst kunt u ook ter plaatse een vers belegd broodje paling met een kopje koffie nuttigen, of bij mooi weer op ons terras, dat op het zuiden gelegen is. Maar u kunt uw vers belegde broodje met bijvoorbeeld paling, ook laten inpakken om vervolgens bij u thuis in Stein op te eten.

Afhaal broodjes o.a. met paling

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout