x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 33 11 49 37

  • Paling

    Paling

  • Zalm

    Zalm

  • Makreel

    Makreel

  • Meerval

    Meerval

Privacyverklaring Rokerij Van Lieshout

Rokerij Van Lieshout is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 69687153

Rokerij Van Lieshout is hieronder ook aangeduid met ´wij´, ´ons´, ´onze´.

In deze privacyverklaring leggen wij u uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gepubliceerd op: 25 mei 2018

 

1. Privacyverklaring

We vinden uw privacy belangrijk en daarom willen we transparantie bieden over de gegevens die we van u verzamelen. Dit nemen we heel serieus. We informeren u hoe we die gegevens gebruiken en over wat jouw rechten zijn in het beheren van je persoonsgegevens.

Via onze website, telefoon, en e-mail bieden wij allerlei diensten aan klanten en niet-klanten. Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie. In sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere organisaties of bedrijven.

Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens.

Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij;

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • uw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken;
  • uw rechten respecteren om uw persoonsgegevens op aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

 

Als u naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Telefoon: +31 (0)4 33 11 49 37

E-mail: info@rokerijvanlieshout.nl

Schriftelijk:         Rokerij Van Lieshout
                         Sint Agnesplein 4
                         6241 CA, Bunde

U kunt ook via het contactformulier op onze website contact met ons opnemen.

 

2. Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens en waarom?

 

We kunnen informatie over u verzamelen:

  • rechtstreeks van u;
  • uit andere bronnen, zoals uw (voormalige) werkgever of collega's;
  • uit openbare bronnen zoals social-media of de bedrijfswebsite van de organisatie waarvoor u werkt;
  • door middel van cookies.

Waar wij optreden als verwerkingsverantwoordelijke van persoonsgegevens, bouwen we op de volgende wettelijke basis voor het verwerken van uw persoonsgegevens:

  • Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om optimaal uitvoering te kunnen geven aan onze dienstverlening, of omdat wij;
  • dat verplicht zijn op basis van de wet, of omdat wij daarbij rechtmatige belangen hebben.

Waar we optreden als gegevensverwerker, verwerken we persoonsgegevens namens de verwerkingsverantwoordelijke en handelen we volgens hun schriftelijke instructies.

3. Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter, bijvoorbeeld persoonsgegevens. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten u op onze website kiest. Zo verwerken wij uw CV, motivatiebrief en opleidingsniveau alleen wanneer u online bij ons solliciteert en spelen de gegevens over afname van diensten pas een rol wanneer u een order plaatst.

Persoonsgegevens:

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens
  • bedrijfsgegevens
  • Curriculum Vitae
  • E-mailadres
  • informatie die u zelf invult in een open veld, zoals een bericht in ons contactformulier
  • motivatiebrief
  • gegevens over uw samenwerking met ons
  • technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en jouw surfgedrag op onze websites
  • telefoonnummer(s)
  • identificatiedocumenten
  • leeftijd
  • nationaliteit
  • bankrekeningnummer

Doeleinden:

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten u gebruikt):

  • om uw aanvraag te verwerken en u te informeren over het verloop daarvan;
  • om uw transacties te verwerken;
  • om uw sollicitatie te verwerken;
  • om te weten te komen welke onderwerpen spelen en zo te bepalen welke producten of diensten wij gaan verbeteren of controleren;
  • om met u te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post;
  • om u gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen op basis van uw interesses (zie ook het kopje profilering);
  • om uw vragen te beantwoorden of uw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch;
  • om onze websites te verbeteren.

4. Verstrekking aan derden

Wij geven de door u verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door u bestelde producten (bijv. Post NL), of aangevraagde diensten. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

 

5. Wat zijn uw rechten en hoe kunt u ze uitoefenen?

U kunt ons altijd om inzage, correctie, overdracht, beperking van het gebruik of verwijdering van uw persoonsgegevens vragen of bezwaar aantekenen tegen het gebruik daarvan. Bovendien kunt u ons vragen om een kopie van uw gegevens, bijvoorbeeld ten behoeve van een andere dienstverlener die u inschakelt. Ook kunt u uw toestemming intrekken. Neem contact met ons op indien u uw rechten wenst uit te oefenen.

 

6. Profilering en cookies

Wij combineren uw persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit uw account en uw aankopen in bijvoorbeeld onze webshop) met elkaar, om u de beste online ervaring te kunnen bieden. Daarbij combineren wij deze gegevens ook met de gegevens die u hebt achtergelaten op, of via een van de website van ons.

Door uw gegevens te combineren, van onze website, kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content tonen, die aansluiten bij uw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief kunnen wij op deze manier voor u personaliseren. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere informatie verstrekken. Zo wordt er voorkomen dat u content of aanbiedingen te zien krijgt, die voor u minder interessant zijn. Indien u niet instemt met het plaatsen van alle cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid, dien u geen gebruik te maken van deze website en deze te verlaten.

Liever geen cookies?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u liever niet hebt dat we bezoekgegevens analyseren en daar hebben we natuurlijk respect voor. Het is mogelijk om cookies uit te schakelen of te verwijderen. Dit kan u regelen via uw browserinstellingen. Mocht u het niet kunnen vinden dan kan de helpfunctie van uw browser vaak hulp bieden.

 

7. Nieuwsbrief

We schrijven nieuwe klanten automatisch in voor onze nieuwsbrief waarin we productinformatie versturen die interessant kan zijn voor onze klanten. U kan hierbij denken aan productupdates, nieuwe producten of voor informatievoorziening. We gebruiken dit niet automatisch voor het versturen van commerciële nieuwsbrieven door derde partijen. Wanneer we commerciële nieuwsbrieven gaan versturen zullen we u daarvoor vooraf expliciet om toestemming vragen. Wanneer u onze nieuwsbrief ontvangt, is het altijd mogelijk jezelf uit te schrijven. Dit kan door gebruik te maken van de uitschrijflink die we in iedere nieuwsbrief meesturen of door contact met ons op te nemen. We zullen uw gegevens dan direct uit ons nieuwsbriefsysteem verwijderen. Mocht u klant bij ons zijn dan blijven de gegevens wel bewaard in onze klantenadministratie. Bij het verzamelen en combineren van uw gegevens maken we gebruik van cookies. Lees meer over cookies in ons cookiebeleid.

Cookies instellen

In de meeste moderne browsers kunt u aangeven dat u niet getrackt wilt worden en kan u cookies van derden uitschakelen. Ook kan u zien welke cookies er op dit moment geïnstalleerd zijn en deze indien gewenst verwijderen.

 

8. De beveiliging en bewaring van uw persoonsgegevens

Om u persoonsgegevens die bij ons zijn opgeslagen zijn te beschermen en misbruik te voorkomen hebben we passende veiligheidsmaatregelen getroffen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Alle gegevens worden versleuteld verstuurd doormiddel van een SSL-certificaat en zijn uitsluitend bereikbaar met inlognaam en wachtwoord.

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door uw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

 

9. Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met uw gegevens omgaan.

Om bezoekcijfers en gedrag te analyseren en het interactief en interessant houden van onze website, maken wij gebruik van diverse plug-ins. Op onze website worden geen advertenties van derden getoond.  Wij plaatsen cookies om te meten of onze advertenties effectief zijn én om eventueel geïnteresseerden nogmaals een advertentie te kunnen tonen via Google Adwords.  Google Analytics verwijdert automatisch gebruikers- en gebeurtenisgegevens die ouder zijn dan 24 maanden.

Wij maken gebruik van:

Google Analytics en Adwords
Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

Facebook
We gebruiken cookies van Facebook (Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat we voor jou relevante advertenties kunnen weergegeven.
Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens.

Yandex Metrica
Om jouw gedrag op onze website te kunnen monitoren (en onze website te kunnen blijven verbeteren), maken wij gebruik van Yandex Metrica. Deze software analyseert jouw gedrag op onze website en maakt dit voor ons inzichtelijk. Om dit te kunnen doen wordt er een cookie op jouw computer of andere device geplaatst welke zorgen voor de data. Yandex Metrica voorziet ook in een heatmapservice,  deze wordt gebruikt om de delen van een pagina aan te geven waar gebruikers hun muis het meest naartoe bewegen of waarop ze klikken. Hierdoor weten we precies waar wel of geen belangstelling voor is.
Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens.

Google Maps
Google Maps is een locatiedienst waarmee visuele landkaarten op de website worden weergegeven. Deze worden aangeboden door Google Inc. en hiermee kan deze content op onze website worden gebruikt.
Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens.

YouTube
YouTube is een videodienst voor het plaatsen van videocontent die wordt aangeboden door Google Inc. Met deze video widget kunnen we videocontent op onze site plaatsen.
Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens.

 

10. Social Media deelbuttons

Om eenvoudig onze berichten te delen op social media, maken we gebruik van deelbuttons:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Google Plus

 

11. Toegang door derden

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat onze webdesigner toegang heeft tot ons systeem dit kan zijn om storingen te verhelpen, het systeem te updaten of verbeteren. Wij hanteren hiervoor de volgende regels;

Inloggen door webdesigner.

De webdesigner kan op het systeem van de klant inloggen zonder het wachtwoord van de klant te kennen. De webdesigner zal dit alleen doen indien dit nodig is om de werking van het programma te controleren. Of op verzoek van Rokerij Van Lieshout.

Geheimhouding

Alle gegevens die door webdesigner worden gezien, worden geheim gehouden.  De webdesigner zal niet over de gegevens spreken of schrijven, anders dan het strikt noodzakelijke is om de technische werking van het programma te controleren.

 

12. Hoe lang bewaren we je gegevens

We bewaren jou gegevens in onze klantenadministratie tenminste 8 jaar, dit is noodzakelijk om aan al onze wettelijke verplichting te kunnen voldoen.

 

13. Minderjarigen

Als u 16 jaar of jonger bent, dan mag u uitsluitend onder toezicht van uw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

 

14. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

15. Inzage en wijzigingen van uw gegevens

Als u een account heeft kunt u daarop inloggen om uw gegevens in te zien en te wijzingen. U kunt ook contact opnemen met ons via het contactformulier op onze website.

Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie, uw BSN en pasfoto af te schermen. U kunt hier bijvoorbeeld de ‘KopieID’ app voor gebruiken.

 

16. Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

17. Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 24 mei 2018.