x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Paling afhalen in Boekel

Rokerij Van Lieshout vind zijn oorsprong in het Noord-Brabantse Boekel. Onze eerste eigen gerookte palingen werden daar verkocht aan de inwoners van de gemeente Boekel. 

Elke vrijdag avond zagen we daar veel trouwe klanten voor hun pondje paling. Dit was helaas niet meer mogelijk toen wij aan het avontuur van een professionele rokerij met winkel begonnen in het Zuid-Limburgse Bunde. 

Tot op de dag van vandaag zijn we deze klanten van het eerste uur dankbaar! En nemen we voor verschillende klanten uit Boekel e.o. nemen we nog steeds regelmatig Paling, Zalm, Makreel of wat anders lekkers mee naar Boekel.

Maar helaas laat vaak de tijd het ook niet toe om te bezorgen.

Daar moesten we natuurlijk wat mee.

En daarom heeft Rokerij Van Lieshout vanaf nu de mogelijkheid om zonder verzendkosten uw vers gerookte paling af te halen in Boekel.

Bestellen doet u eenvouding via onze webwinkel, daar heeft u bij het afrekenen de keuze mogelijkheid om af te halen in Boekel. maar u kunt natuurlijk ook gewoon telefonisch uw bestelling doorgeven 04 33 11 49 37

Bestel uiterlijk op donderdag voor 12:00uur en haal uw bestelling de volgende dag op vrijdag af tussen 19:00 - 20:00uur op onderstaand adres.

Afhaaladres:

Rokerij Van Lieshout
Grootveld 74