x

Bel voor persoonlijk contact: +31 (0)4 92 83 99 11

  • Paling
  • Zalm
  • Makreel
  • Meerval

Zalm kopen in Elsloo

Rokerij Van Lieshout is de enige ambachtelijke rokerij van Zuid-Limburg. Wij roken op authentieke wijze diverse vissoorten maar onze gerookte zalm is een specialiteit. U kunt in Elsloo bij ons terecht voor verse zalm en een divers assortiment aan gerookte Noorse zalm . Zowel heel gerookte zalm zijde , gerookte zalm moot, koud gerookte zalm getrancheerd, gerookte wilde zalm afkomstig uit Alaska, zalm salade.

De gerookte zalm wordt bij Rokerij Van Lieshout nog op traditionele wijze in beukenhout gestookte rookovens voor u in bereid. Dit doen we met veel aandacht en passie en dat proeft u terug in de unieke smaak van onze producten.

Bestel zalm in Elsloo Meer informatie

In onze winkel aan het Sint Agnesplein te Bunde wordt u altijd vriendelijk ontvangen door Sonja of één van onze medewerkers. Wij staan graag klaar om u op een persoonlijke manier te voorzien van onze producten zoals gerookte zalm , paling, makreel, meerval en forel.

Maar het is ook zeer eenvoudig om via onze webwinkel uw zalm of andere gerookte vis te bestellen en in Elsloo te laten bezorgen.

Bij ons kunt u ook genieten van diverse heerlijke broodjes zalm of vers belegd met een van onze huisgemaakte specialiteiten met een intense smaakbeleving. Wanneer u wenst kunt u ook ter plaatse een vers belegd broodje zalm met een kopje koffie nuttigen, of bij mooi weer op ons terras, dat op ¬het zuiden gelegen is. Maar u kunt uw vers belegde broodje met bijvoorbeeld zalm, ook laten inpakken om vervolgens bij u thuis in Elsloo op te eten.

Afhaal broodjes o.a. met zalm

Graag tot ziens bij Rokerij Van Lieshout